Liane den Haan antwoordt aan Franc Gerritsen

 

Liane den Haan
Directeur ANBO, kandidaat lijsttrekker partij 50PLUS
21 september 2020

Hallo Franc,

Dank voor je vraag. Ik heb het als erg plezierig ervaren om jullie allemaal te ontmoeten. Bijgaand heb ik geprobeerd om op papier te zetten wat ik heb gezegd over het pensioenakkoord. Verder is, los van de inhoud, de rol van een belangenbehartiger anders dan die van een politieke partij. In mijn rol als belangenbehartiger praat en denk je mee en kun je nooit zomaar ja of nee zeggen. Je kunt de gekozen richting onderschrijven of niet. En dat hebben wij gedaan. Nu is het zaak om de uitwerking zo goed mogelijk te realiseren. Dat gaat niet zonder slag of stoot kan ik je zeggen. Als je wilt volgen wat ANBO daarin doet kan dat op www.anbo.nl/pensioenakkoord.

Hartelijke groet,
Liane