Antwoord redactie op vraag Anja de Jong doe hier uw zegje

Anja de Jong,  Zaandam (N. Holland)
21 september 2020

Hierbij bedank ik Liane den Haan voor haar antwoord op mijn vraag over het pensioenakkoord. Ook de vragen van anderen vind ik interessant om te lezen en dat zij die heel eerlijk beantwoord is een dikke pré (we zijn niet gewend bij 50PLUS om snel antwoord te krijgen van kaderleden).

Als ik het goed heb begrepen, is het hoofdbestuur tot de conclusie gekomen, dat Liane den Haan de beste lijsttrekker zou zijn voor onze partij. We hebben natuurlijk na alle soesa ook wel een heel capabel en krachtig iemand nodig om ons met klasse te vertegenwoordigen.

Toch zou ik ook graag aan de andere kandidaten een vraag willen stellen. Met name de heren ken ik niet. Maar ik zie hun profiel nergens staan. Kan ik toch vragen stellen?

Reactie van de redactie
27 september 2020

 Geachte mevrouw de Jong, beste Anja,

We hebben alle kandidaten die gesolliciteerd hadden voor de functie van lijsttrekker een bericht gestuurd met de uitnodiging om hun profiel, foto en filmpje aan ons door te geven voor plaatsing op onze ledencontact website. Maar tot nu toe heeft alleen René Graafsma daarop gereageerd.

Maar evengoed kunt u uw vragen stellen aan de diverse kandidaten. De vragen zullen we plaatsen op de pagina van de betreffende kandidaat (zie rubriek LIJSTTREKKERSVERKIEZING bij Kandidaat Lijsttrekkers).