Sofia Tstsouashvili – kandidaat algemeen bestuurslid

18 februari 2021

Zeer geachte commissie,

Gaarne stel ik mij andermaal verkiesbaar voor de functie van algemeen bestuurslid van het hoofdbestuur van 50plus. Mijn cv sluit ik bij.
Op 20 mei jl stelde ik mij voor het eerst, met succes, verkiesbaar voor het hoofdbestuur met als gevolg dat ik afgelopen maanden met erg veel enthousiasme de functie van algemeen bestuurslid van 50plus mocht vervullen.

Het oordeel of ik dat naar tevredenheid deed, laat ik graag aan de partij.
Dat de leden van 50plus mij als relatief jongere, maar in elk geval geen 50plus, toch in het bestuur kozen, heeft mij oprecht verheugd. In de afgelopen maanden heb ik tijdens de (toen nog mogelijke) bezoeken aan onze leden in het land veel geleerd en bovendien gemerkt dat mijn jonge leeftijd een intensieve uitwisseling van standpunten niet in de weg stond.

Uiteraard bleef ook onze partij enig gedoe niet bespaard, maar het moet gezegd dat wij er beter dan menig grotere partij in zijn geslaagd de rijen gesloten te houden.
Deze sollicitatie ziet op dezelfde functie als die ik de afgelopen maanden mocht vervullen, en het spreekt dat ik mij voor deze keuze graag voor de partij en haar leden wil verantwoorden.

In afwachting van nader bericht,
met eerbied,

Uw Sofia Tstsouashvili

naar CV

 

 

 


(C De )informatie op deze pagina is afkomstig van de website 50PLUSpartij.nl

Vragen aan de kandidaten en antwoorden van Sofia Tsitsouashvili