Peter Pont – kandidaat algemeen bestuurslid

Zondag, 21 februari 2021

Geacht bestuur,

Op 8 mei 2021 zijn bestuursverkiezingen voor het hoofdbestuur van 50PLUS. Graag wil ik solliciteren voor een drietal bestuursfuncties. Waarom drie zult u zich afvragen. Ik ben van mening dat door mijn ervaring op veel gebieden en kennis van de 50PLUS organisatie en 50PLUS leden, ik een substantiële bijdrage kan leveren aan de verdere opbouw van onze partij.
Zoals gezegd solliciteer ik naar drie functie en zal ik hieronder per functie een korte motivatie geven:

 1. Voor de functie van voorzitter van 50PLUS:
  Een voorzitter heeft behalve leiding geven aan het hoofdbestuur, andere ook zeer belangrijke taken binnen de vereniging. twee ervan zal ik toelichting:
  a. De leden: deze verdienen veel meer aandacht. Deze leden ontmoeten, luisteren naar hun ideeën over een sterk 50PLUS zal, wanneer ik gekozen wordt, de komende drie jaar een speerpunt zijn.
  b. Samen met de politiek leider toe zien op het tot uitvoer brengen van het 50PLUS verkiezingsprogramma. Zorgen dat de kroonjuwelen van 50PLUS zoals bijvoorbeeld de koppeling tussen uitkeringen & AOW en minimumloon behouden blijven.
 2. Voor de functie van secretaris van 50PLUS:
  De secretatis is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Met mijn kennis en kunde heb ik, als voormalig manager van het partijkantoor, veel ervaring op dit gebied.
 3.  Voor de functie van algemeen bestuurslid van 50PLUS:
  Wat 50PLUS m.i. op dit moment nodig heeft, is een hoofdbestuur dat verbindend is voor alle 50PLUS leden. Dit kost veel tijd omdat dit veel tijd vergt omdat dit alleen kan door deze leden te ontmoeten. Er dient tijd geïnvesteerd te worden in ontmoetingen met onze leden.

Met vriendelijke groet,

Peter Pont
Lid 216
Rotterdam

 

naar CV

 

 

 


(C)De informatie op deze pagina is afkomstig van de website 50PLUSpartij.nl

Vragen aan de kandidaten en antwoorden van Peter Pont