Penningmeester Henk van Elst

A.J. Okkinga (ex-lid, Zuid Holland)
30 juli 2020

Vraagt aan Henk van Elst:
Waarom staat u niet met uw profiel op uw pagina van de ledencontactwebsite?

Met vriendelijke groet,
A.J. Okkinga

Henk van Elst antwoordt:

Beste Helena,

Graag wil ik reageren op de vraag die door de heer Okkinga is gesteld.
Ik wens jou, Henk Jan Verboom en alle collega kandidaten succes zaterdag.

Vriendelijke groeten,
Henk van Elst

Geachte heer Okkinga,

Ik neem aan dat u zich afvraagt, waarom ik geen gebruik gemaakt heb van de mogelijkheid om mijn profiel op de landelijke site te plaatsen.

Als ik iets doe, dan wil ik het goed doen. Ik had op dat moment niet de mogelijkheden om een goede presentatie aan te leveren.

Daarom heb ik ervoor gekozen mij te concentreren op de spreektijd die beschikbaar is tijdens de ALV.

Ik hoop dat ik uw vraag hiermede voldoende heb beantwoord.

Vriendelijke groeten,
Henk van Elst

A.J. Okkinga (ex-lid Zuid Holland)                                                                                                                                                 3 augustus 2020

Geachte heer van Elst,

Dank voor uw antwoord, maar ik bedoelde natuurlijk niet de landelijke site. Maar deze site die zoals ik heb begrepen er speciaal voor de leden is om  hun vragen en opmerkingen te laten maken.

Ik heb uiteraard ook alle profielen of de sollicitatiebrieven bekeken die op de landelijke website zijn geplaatst.  Bij de eerste publicatie op 25 mei stond uw naam er niet bij.  Ik keek weer een week later en toen stond u er wel bij. Later zag ik uw sollicitatiebrief, die u gestuurd had op 22 mei 2020 naar 50PLUS op de Kneuterdijk 2 in             Den Haag. Dus die had u per post gestuurd en dat verklaart dat u pas in de week na de publicatie van de kandidatenlijst penningmeesters toe werd gevoegd. Daarmee had u dus op twee manieren niet voldaan aan de door de secretaris uitgeschreven criteria om te solliciteren. a. Alleen digitaal verzonden sollicitaties zouden worden behandeld en b. Alle mails moesten uiterlijk 22 mei zijn ontvangen.  Klopt het dat ook u door het Kamerlid Corrie van Brenk bent gevraagd om u te kandideren voor penningmeester? En is dat de reden van uw te late en verkeerde manier van solliciteren?

In afwachting van uw antwoord, verblijf ik met vriendelijke groet.