Kandidaat Algemeen Bestuurslid Anton van den Heuvel

Mijn naam is Anton van den Heuvel wonende te Doetinchem.
Ben 76 jaar en gepensioneerd Engineer Gebouw Installatie Techniek in de HVAC.
Van 50plus lid geworden in 2012 daar de Standpunten mij zeer aanspraken.

Door mijn ruime ervaring in MKB als Zelfstandig Ondernemer, als docent in Onderwijs, ervaring met Zorg, en vooral Ouderen Zorg, meen ik te voldoen aan de vereisten wat betreft kennis, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen, zoals vastgelegd in de profielschets. Daarom stel ik mij kandidaat als Algemeen Bestuurslid voor Hoofdbestuur 50plusPartij en graag wil ik mijn motivatie voor deze kandidatuur toelichten.

Mijn motivatie voor de kandidatuur is, dat het in de Partij en in Nederland beter kan en moet functioneren. Daarbij gaat het mij vooral om hoe de laatste 1O jaar Beleid is gevoerd, en werd gevoerd door vorige Besturen, en er met de Kamerleden werd omgegaan. 

Vanaf de dag dat ik Bestuurslid wordt, zal ik mij ten volle inzetten voor de Partij door te VERBINDEN i.p.v. VERDELEN. Zoeken naar OVEREENKOMSTEN i.p.v. VERSCHlLLEN, want SAMEN zijn we Sterker.

We kijken niet meer terug naar het Verleden, maar duiken vanaf NU gezamenlijk vol de Toekomst in. Daar wil ik mij de komende jaren volledig voor inzetten.

Maar voor deze functie is optimale ondersteuning van de leden noodzakelijk.
En dus hoop ik op Uw Stem en Steun.

Dank U wel.

Anton van den Heuvel, Doetinchem (Gelderland)