Henk van Elst – kandidaat penningmeester

Op 1 augustus ben ik penningmeester geworden van onze partij 50PLUS.
De reden waarom ik mij toen kandidaat heb gesteld is dat ik meende dat ik wat kon betekenen voor onze partij en met name onze leden en kiezers.
Dagelijks ontmoet ik 50- plussers die geraakt zijn door kortingen op hun pensioen, aantasting van fiscale faciliteiten, toeslagen, verslechteringen op het gebied van ziektekostenvoorzieningen en allerlei andere zaken. Door corona constateer ik dat eenzaamheid van ouderen sterk is toegenomen, en dat het niet begrepen worden en het gevoel van nutteloosheid toeneemt.
En dat terwijl deze leeftijdsgenoten keihard heeft gewerkt aan de opbouw van onze huidige maatschappij.
Daarnaast heb ik vanaf 1 augustus 2020 veel partijgenoten ontmoet waarvan velen zich met passie inzetten voor onze partij en kiezers, en met maar één doel, zorgen dat onze leeftijdsgenoten krijgen waar zij recht op hebben. Die vechtlust, passie en inzet kom ik niet alleen tegen bij leden in gemeentes en provincie maar ook in het landelijk bestuur, het campagneteam en niet te vergeten onze lijsttrekster die zich onvermoeibaar inzet voor onze partij en kiezers. Daar kun je alleen maar respect voor hebben en dat is je inzet waard.
Ik heb getwijfeld maar -na overleg met mijn vrouw Marjon- heb ik besloten mij kandidaat te stellen voor de functie van penningmeester.
Enerzijds kan ik door mijn kennis en ervaring opgedaan in de zes jaar dat ik mij heb ingezet als voorzitter van 50PLUS Gelderland iets voor onze partij betekenen, anderzijds denk ik dat mijn opgedane ervaring en kennis als landelijk penningmeester waardevol is.
Bovendien denk ik dat mijn beroepsachtergrond voor onze partij waardevol kan zijn.
Met name voor de vacature van penningmeester beschik ik over een goede achtergrond, ik heb een financiële en juridische theoretische en praktische basis.
Ik ben 50 jaar werkzaam in de administratieve- en financiële wereld, waarbij administratieve kennis en ervaring is opgedaan. De financiële wereld en financiële/juridische advisering behoren tot mijn dagelijkse taak.
Ik wil een deel van mijn tijd gebruiken om iets voor onze partij te betekenen.

Rumpt, 26 februari 2021
Henk van Elst

naar CV

 

 

 


 

(C) De informatie op deze pagina is afkomstig van de website www.50PLUSpartij.nl

Vragen aan de kandidaten en antwoorden van Henk van Elst