Gerard van Hooft – kandidaat algemeen bestuurslid


Tilburg, 16-02-2021

Mijne Heren,
Als betrokken lid van de 50plus partij wil ik bij deze solliciteren naar de functie van Algemeen Bestuurslid in het Hoofdbestuur van de partij.
Naast de functie van Vice Voorzitter, welke ik op dit moment uitvoer, heb ik in het verleden eveneens reeds de post van Penningmeester en lid van de Financiële Commissie bekleed. Hierdoor heb ik als vrijwilliger kunnen meekijken en helpen in de 50plus-organisatie in de organisatorische en financiële keuken van de vereniging. Ik ben dan ook meer dan bekend met de te verwachten verantwoordelijkheden en werkzaamheden.
Qua bestuurlijke stijl heb ik me gedurende mijn 50plus HB tijd getoond als ik een moderator, mijn meningen wel overwogen uitsprekend en altijd onderbouwend. Zoekend naar alternatieven voor complexe vraagstukken, bemiddelend waar nodig. Denkend in oplossingen met alle benodigde creativiteit en ervaring welke ik mee breng.
Naast de diverse vrijwilligersfuncties, ben ik ook nog beroepsmatig actief op het gebied van bedrijfsfinancieringen voor het MKB via mijn eigen bedrijf Sure Finance BV & Credion Den Bosch. Eveneens vervul ik met regelmaat adviserende functies voor zowel het bedrijfsleven als andere instellingen.
Dit garandeert mij dat ik alle ontwikkelingen op het gebied van Communicatie, Financiën, belastingen, legale zaken, CRM systemen en IT up to date moet houden. Professionele kennis van zaken welke ik goed kan gebruiken en inzetten als bestuurder voor de partij.
Tevens ben ik uitermate goed op de hoogte van de inzetbaarheid van de diverse sociaal media kanalen.
Daar de zaak van onze ouderen mij zeer aan het hart gaat, hoop ik als algemeen bestuurder met veel plezier mee te kunnen bouwen aan een gezond en solide fundament voor de partij.
In afwachting van uw antwoord verblijf ik,

Hoogachtend,
Gerard O.P.C. van Hooft MBA

naar CV

 

 

 

 


De informatie op deze pagina is afkomstig van de website 50PLUSpartij.nl

Vragen aan de kandidaten en antwoorden van Gerard van Hooft