Berry Oudbier – kandidaat algemeen bestuurslid

Geachte heer Schut,

In een mail die ik 17 februari jl. mocht ontvangen werden de leden opgeroepen om zich te kandideren voor een functie in het Hoofdbestuur.
Bij de sollicitatieronde, enkele maanden geleden, heb ik me van kandidaatstelling onthouden. De reden was simpel, ik werd in die periode vervangend raadslid in de gemeente Apeldoorn, daar waar de zittende 50PLUS fractie hard werkt en zijn successen weet te behalen.
Wat heb ik de laatste jaren gedaan:

  • 16 maart 2017 ben ik lid geworden van 50PLUS en heb me bij de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 volop ingezet met flyeren, gesprekken voeren met plaatsgenoten en belangstellenden.
  • Actief gebleven in de 50PLUS Apeldoorn fractie en daar heb ik diverse portefeuilles, waaronder de RES, milieu en mobiliteit. Met uitzondering van 32 weken vervangend raadslid te zijn geweest draai ik al zo’n 3 jaar actief mee als fractievertegenwoordiger.

U stelt in uw vacature een aantal eisen voor een Algemeen Bestuurslid. Kort samengevat kan ik daar aan voldoen.
Ik ben sociaal ingesteld, flexibel en denk in oplossingen en ga geen problemen en/of uitdagingen uit de weg.
In september wil ik starten met een Rechtenopleiding aan de HAN op HBO niveau.

Mijn opzet is om met deze opleiding en mijn ambities verder te komen in het politieke en bestuurlijke speelveld.
Nadat u mijn CV heeft gelezen en dat in combinatie met deze motivatie zal ik een uitnodiging tot een gesprek al dan niet telefonisch afwachten.

Met vriendelijke groet,

Berry Oudbier
Lidnummer: 17247

naar CV

 

 

 


(C) De informatie op deze pagina is afkomstig van de website 50PLUSpartij.nl

 

Vragen aan de kandidaten en antwoorden van Berry Oudbier